Een rolstoelbus voor Deveny
V.l.n.r.:
Jan Karssen (bestuurslid VDL Foundation), Margriet van der Leegte (bestuurslid VDL Foundation), Judith de Jonge, Cindy van de Laar en Deveny Janssen, Miel Timmers (bestuurslid VDL Foundation).

Een rolstoelbus voor Deveny

24 september 2020

Deveny Janssen, moeder Cindy en vriendin Judith de Jonge hebben vol trots de rolstoelbus laten zien die zij, mede door onze VDL Foundation, hebben kunnen aanschaffen.

Judith zocht eind 2019 contact met VDL Foundation. Ze vertelde over Deveny, een 4-jarig meervoudig gehandicapt meisje uit Eindhoven. De familie van Deveny wilde graag een rolstoelbus aanschaffen waarin het hele gezin zou passen. Zelf ontbrak het de familie aan middelen en daarom zijn enkele vrienden een inzamelingsactie gestart. Met het verzamelen van oud ijzer hoopten zij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Daarnaast had de familie al hun spaargeld voor de bus gebruikt. Echter bleek beide niet voldoende om een rolstoelbus te kunnen kopen.

Het bestuur van VDL Foundation was geroerd door het verhaal van Deveny en begin van dit jaar heeft de VDL Foundation het resterende bedrag geschonken zodat de rolstoelbus kon worden aangeschaft.

Cindy van de Laar: “Ik kan niet in woorden uitleggen hoe groot onze dank is! Wat dit voor ons als gezin betekent en wat voor verlichting het fysiek, maar ook zeker financieel is geweest. Bedankt voor deze onvergetelijke bijdrage.”

Margriet van der Leegte: “Wij zijn enorm blij dat onze donatie op een goede plek terecht is gekomen en wensen de familie veel geluk en plezier met de bus. En wij hopen dat we de familie op deze manier wat zullen ontzorgen.”

Fotobijschrift: Jan Karssen (bestuurslid VDL Foundation), Margriet van der Leegte (bestuurslid VDL Foundation), Judith de Jonge, Cindy van de Laar en Deveny Janssen, Miel Timmers (bestuurslid VDL Foundation).

Terug